A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1978.07.20 Csütörtök

2020. március 16. - bohusgabor

Az újszegedi gyógyfürdő és szálló megépítésére kiírt tervpályázat második helyét Novák István és a Csomiép terve nyerte. Holnap nyílik meg a Szegedi Ipari Vásár. 22 éve halott Komócsin Illés, a munkásmozgalom nagy harcosa, a szegedi politikai rendőrség vezetője a háború után.

Van abban valami jó, amikor szabályos időközökben mozdítanak, és kis idő múlva elönt a melegség. Utána meg beborít a sötét. Ilyenkor boldog vagyok, de akár akarom, akár nem, érzem, hogy a világ ennél több, időnként furcsa dolgokat érzek, amikre nem lehet nem reagálni, amiknek ki kell derülniük, mik. Amikor felemelnek, két foltot látok, az egyik messzebb van, a másik közelebb. Utána jön a melegség, majd megint a sötét. Ilyenkor ismét boldog vagyok. Ennyi az élet? Valamikor jobb, valamikor rosszabb?

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr615525388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása