A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1978.07.23 Vasárnap

2020. március 18. - bohusgabor

A Hunyadi László bemutatójával megkezdődtek a Szegedi Szabadtéri Játékok. Libanoni jobboldali milíciák tűzpárbajba keveredtek az arabközi békefenntartó erők alakulataival. V Trunov donyecki elektrotechnikus új kétéltű, elektromos Zaporozsecet épített, ami 12 nap alatt tette meg a Moszkva és Szevasztopol közötti 4 ezer kilométeres távolságot, szárazföldön 100 km-es, vízen 18 km-es sebességgel halad.

Kezdem kicsit jobban érezni magam. Rendszeresen jön a fehér fény, a foltok, a melegség, és a sötétség. A fehér fény és a külső melegség van, de nem ad biztonságot. A foltok és a belső melegség hatására viszont boldog vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr9615533200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása