A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1978.07.18 Kedd

2020. március 14. - bohusgabor

Kellemes az időjárás végre, ezért teljes erőből dolgoznak az aratók Szeged határában. A világ haladó ifjúságának 100 millió főt számláló tömegszervezete, a Demokratikus Ifjúsági Világszövetség delegációja, Ernesto Ottone Fernandez és Barabás Miklós vezetésével elutazott Budapestről Havannába. Újszegeden a Szőri utcában újfajta kohósalakos útburkolatot próbált ki a Szegedi Magas- és Mélyépítő vállalat, amit ha beválik, máshol is alkalmazni fognak.

Időnként van fény is, melegség is, de nem úgy mint régen. Régen állandó melegséget éreztem, most viszont először hideg van és üresség, utána felkap ez a hatalmas erő, és egy ideig utána jó. Kellemes, bágyadt melegség fog el. Eltűnik a fény. Aztán előjön a fény, hidegen, élesen, bár már korántsem olyan bántóan, mint régen. Előjön az üresség. És minden kezdődik előről. Nem állandó a fény, és a melegség, mint régen, hanem hol van, hol nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr4915520642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása