A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1991.04.19 Péntek

2020. március 24. - bohusgabor

Az IMF alapvetően elégedett Magyarországgal, sikeresen átálltunk a keletiről a nyugati irányú kereskedelemre. Legfőbb feladatunk most szerintük a 30%-os infláció mérséklése. Ezt kb. 2,5 millió dolláros hitellel is segítik. A szervezet sürgeti a magyarországi privatizáció felgyorsítását.

Megérkeztünk a kirándulásra. Megnéztük a TV-tornyot. Éjszakára faházakban vagyunk elszállásolva. KErika tanárnő párja XGábor is ott van, aki villamosmérnök hallgató. Be akarok vágódni nála, ezért vittem egy kisrádiót, amit rábarkácsoltam egy adapterre. Sajnos szűrőkondenzátor hiányában búg, elmesélem neki a problémát. Valamit mond az áramerősségről, de nem igazán tűnik úgy, hogy komolyan venne, vagy érdekelné a dolog. Este valaki valamilyen whiskyt csempészett be a faházba, iszunk valamennyit, ebben a korban még nem toljuk nagyban.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr1515533198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása