A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1988. Július 22 Péntek

2020. március 26. - bohusgabor

Szegeden még 9000 ember vár arra, hogy bekössék hozzá a telefont. Grósz Károly az MSZMP főtitkára Chicagoban találkozik a McDonald's International vezetőivel.A Jatéban ma este mindenkit elutasítanak a lányok, mert ez kell a női büszkeségük fenntartásához. Aztán, ha hét küzben elfogy a készlet, eljönnek ismét. Jól szórakoznak, szétkenik a sminket, megisszák a vermutot, és amikor kialszanak a fények, hazamennek

Vidáman hajtom az új szovjet versenybicajomat a környéken, amikor egyszer csak kilép néhány környékbeli nagyfiú az árokból, és elém áll. Nincs menekvés, megállok. Mondanak néhány kedves szót rám, és a biciklimre, már nem emlékszem mit. Jön valaki, ezért behúznak biciklistől az árokba, és közlik, hogy kussoljak. Utána mindenféle ágakat tömködnek a bicaj küllői közé, lenyomnak a földre, és amikor megunják, elengednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr3615558972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása