A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1991.04.18 Csütörtök

2020. március 24. - bohusgabor

Több mint harmincezer a pályakezdő munkanélküliek száma, ami háromszor több, mint egy évvel ezelőtt. Ennek egyik oka az, hogy a demográfiai hullám miatt többen keresnek munkát, mint ahányan nyugdíjba mennek. Meg persze a rendszerváltás.

Osztálykirándulásra megyünk Pécsre, ülünk a buszban. Én a walkmanon TPeti egyik kazettáját hallgatom, azon belül is Tanita Tikaram Twist in my sobriety c. számát. Bár a szöveget nem értem, "modern tisz in májszó brájti" magával ragad a lassú, melankolikus dallam, és az énekesnő kissé fátyolos-rekedtes hangja. TPeti közben PPetra combjára hajtotta a fejét úgy alszik. Hogy jött ez létre? Peti volt rámenős, Petra hagyta? Vagy Petra intézte úgy a helyzetet, hogy Petinek ne legyen más választása? Vagy mindkettő kell hozzá? Én is szeretném, ha ott feküdhetnék, és közben símogatnák a hajamat.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr4515551954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása