A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1978.07.22 Szombat

2020. március 17. - bohusgabor

Ünnepélyesen megnyílik a XXXI. Szegedi Ipari Vásár. Sághy Vilmos belkereskedelmi miniszter is beszédet mond. Lengyelország felszabadításának 34. évfordulóján Edward Gierek elvtársnak, a Lengyel Egyesült Munkáspárt Központi Bizottságának első titkárának Kádár János, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára táviratot küld. A Hugo Banzer vezette bolíviai kormány rendkívüli állapotot vezet be.

Kétféle melegség van, az egyiket belülről érzem, de van egy másik is, az mintha kívülről jönne. A kívülről jövő melegség együtt jön a fehér fénnyel, és a benne levő sávval. A belülről jövő melegség a két folttal és az engem mozgató erővel függ össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615529050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása