A lényeg az, hogy a történet végén mindazok, akik szerepeltünk a történetben, abban a tudatban haljunk meg, hogy bár nehéz feladatot kaptunk, együtt sikerült megoldani.

Két Életfogytiglan

Két Életfogytiglan

1978.07.08 Szombat

2020. március 11. - bohusgabor

Fődi Lászlóné, a Szegedi Konzervgyár csoportvezetője interpellált a parlamentben azügyben, hogy nem lehetne -e úgy összeállítani a vasúti menetrendet, hogy az expresszvonatok reggel, az értekezletek kezdete előtt felérjenek a fővárosba. Pullai Árpád közlekedési miniszter erre úgy reagált, hogy számos más népgazdasági érdeknek is érvényesülni kell a vasút menetrend összeállításánál, így inkább az értekezletek szervezői alkalmazkodjanak a vasúthoz, mint a vasút az értekezletek szervezőihez. Franciaországban kitör a forradalom.

Hiányzik a meleg. Hiányzik a hang. Hiányzik a fény. Azt csak később tanulom meg a tudat szintjén, hogy ha már gondolkodok, az elég ahhoz, hogy legyek. Most még csak érzem, hogy vagyok. De ennyi, nem több. Ez nem elég.

Valamit tenni kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keteletfogytiglan.blog.hu/api/trackback/id/tr5315515476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása